v1

Kylan håller i sig :/ Igår var det -36 som kallast, hujja! Så vi fortsätter med hundträning/aktivering inne, bätte än ingenting ju!

Fjant har fått en rabiesspruta hos veterinären idag och om 4 veckor ska han få en till. Det känns som att han borde verkligen få tillräckligt med antikroppar den här gången då vi tog en annan vaccin och ger den 2 gånger.

Den här veckan har varit min sista lediga vecka, på måndag börjar jag plugga! Det ska bli otroligt kul, det var ju inte igår jag satt bakom skolbänken precis. Vi har inga direkta planer för helgen, jag skulle ju ha åkt till Kajaani idag och ställa ut Fjant imorgon med det blev ju som det blev... Jag får nog ta och njuta av ledigheten istället, det är fullbokat här några helger framöver.

Väntar med spänning på mina paket! Beställde Hundboken 2010 + kosttilskott och leksaker från Häromi som borde komma nästa vecka :)



2010!

Mitt första inlägg 2010 här alltså :)

Det har varit riktigt kallt ute så vi har ägnat oss åt träning och aktivering inomhus. Hundarna verkar vara ganska nöjda med det upplägget. Någon gång om dagen släpper jag ju lös de på fotbollsplanen också så att de får springa av sig lite och leka. Det går ju inte att gå långa promenader eller DW-rundor då det är 20 minusgrader ute :/ Både Best och Fjant har gjort fantastiska framsteg i lydnaden :) Måste be någon filma mig och Best när vi tränar, den hunden älskar verkligen att träna lydnad!!. Puma får finslipa det hon redan kan, hon är ju inte precis lättlärd och jag har inte heller så höga krav på hennes prestation, det viktiga för mig är inte hur hon utför det hon blir kommenderad utan att hon utför det.

Igår kom jag ihåg för en gångs skull att ta med mig kameran då jag var ut och busade med Fjanten, här är några bilder på snömonstret! :)






RSS 2.0