Söndagen

Idag åkte vi bil i sammanlagt 8 timmar... Det borde har gått fortare men vädret var inte helt bra, det snöade rätt mycket uppåt landet. Imorse packade vi alltså in hundarna och oss i bilen och begav oss mot Kiruna för att hälsa på Madde och Fiffis och Izors puppisar :) De är helt bedårande! Och väääldigt busiga :D
Min favorit är helt klart lilla Stand Strong Classy Miss E som är bara för söt.



Fjant var lite skeptiskt då alla nio busarna rusade mot honom och skulle hälsa, han tyckte nog att de var lite obehagliga - Fjant sträckte på sig allt han kunde för att valparna inte skulle komma åt hans huvud och han lyfte högt på benen då han gick. När valparna hälsade på honom en och en var han sig själv igen men hela valpgänget samlat var nog lite too much. Best och Puma missade valparna då de låg och snarkade i bilen istället, så roliga var de två!

Det var jättekul att träffa Madde och Diva, Nova, Izor, Dozer och Fiffi + pups. Dozer, Fjants bror, är så sjukt lik Fjanten till sättet, han är bara för härlig! Han är som en stor bebis :) Och Diva och Izor har blivit så vältränade och helt snygga, utställningar 2010 - here we come ;)

Ikväll fick Fjanten ett DW-pass: 15 kg i 40 min. Sen blev det bus med lille Rambo på fotbollsplanen. Best och Puma stannade hemma med Daniel, de hade inga större planer på att lämna soffan och mysfilten. De två har verkligen haft helg!

Imorgon ska vi till veterinären! Jag är förståss ganska så nervös. Men det blir nog bra hur det än går. Med tanke på oturen jag drabbats av det senaste halvåret så finns det nog inte så mycket som kan klå den.

 


♥Kommentarer♥
Postat av: Camilla Lund

Det kommer säkert gå jättebra imorgon med fjasse.

D vet att ajg och Bonnie Bee håller tassar och tummar här hemma.

Bonnie åt just, bytte till en annan skål. Var tydligen aptitligare ;)



Sov gott!

2009-12-14 @ 00:22:39
URL: http://kennelthunderroad.blogg.se/
Postat av: Nicole

Haha han underade väl va det var för en massa minihundar :P Har ni snö? Upplever d att dwn blir tyngre i snön?

2009-12-16 @ 22:21:18
URL: http://convictionsdeamon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0