Kvällen

Jag och Puma gick en promenad med Linnéa och sötaste Rambo :) Det började förståss regna då vi gått en liten bit... Vi var ute i ca 40 minuter och både jag och Puma blev väldigt blöta. Puma var inte speciellt road över att vara ute och gå i blötvädret, hon hade ju inget täcke på sig. Hon blev i alla fall lite gladare då hon fick springa lös på ängen och retas med lille Rambo - hon sprang fort som bara den mot honom och typ en decimeter från honom tvärvände hon och sprang iväg, haha!

Puma sitter och spanar


Besten fick klickerträning inomhus - läggande och ställande under gång + fjärrdirigering. Och så fick han öva på att vara tyst under momenten, Best tycker nämligen att det är jättekul att träna lydnad och vill gärna småskälla av glädje då man kommenderar honom.

Fjanten var ganska trött efter WP-träningen och piggnade till mot kvällen och då var det full fart här hemma, han var sååå busig! Puma hakade givetvis på och hittade på hyfs tillsammans med honom. De två är ju våra clowner, man får skratta väldigt mycket åt deras påhitt :)




Fjant har äntligen lärt sig att leksaker finns i leklådan och inte i tvättkorgen!



♥Kommentarer♥
Postat av: Nicole

Puma ser riktigt fin ut i kroppen!



Jag gillar den nya bloggen! heja!

2009-11-23 @ 12:53:32
URL: http://convictionsdeamon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0