Lugn & ro...

...men det känns ändå lite tomt här utan tokvalparna!

Både Mini & Bronxie veterinärbesiktades med UA på allt! Vi höll inte på att komma iväg från veterinären för valparna höll på att bli sönderpussade och söndergosade där :)

Lilla söta älskade Mini hämtades på eftermiddagen av sin nya familj - Malin & Fredrik med barnen Elvira & Amelia + söthunden Nova :) Lillan har fått ett toppen hem och allt har gått bara bra där, så skönt! Fjanten saknar sin lilla tjej! Tur att vi lär ses rätt ofta ;)





systrarna M var itne lätta att fånga på bild :p M&M har lite svårt att vara stilla!

Bronxie som fick dejta sin nya mamma och sin storebror tidigare idag fick också flytta till sitt nya hem! Han stormtrivs och sköter sig bra, fantastico! Tack Linnéa & Robin för att ni tar hand om vår lilla kille! ♥

         

Bronx firade inflyttningen med en tupplur, konstant trakkad av Rambo :p


Nästan så att jag kommer att sakna valpslaggisar, haha! Men Fjanten verkar sakna sina små vänner mest, han trivs i rollen som lekfarbror som fisken i vattnet ju!






♥Kommentarer♥
Postat av: Tina & Miracle

Tänk att jag hade fått träffa dem alla annars :( Jäkla sjukdomar, är fortfarande sjuk - ännu mer krasslig är man nu efter 4 timmars väntan på tåget. Jag betalar iofs frakt för kortet & kopplet (om du inte vill behålla det själv?) samt för kopplet :)

2010-02-22 @ 23:56:14
URL: http://minmiracle.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja du det är verkligen inte lätt att fånga dom på bild :D tror jag tog över 20st på Mini och inte en enda av dom hade hon tid att sitta still :D

2010-02-23 @ 04:55:53
URL: http://uppfylldonskan.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Härliga bilder ;)

2010-02-23 @ 20:46:00
URL: http://mittlivmedrambo.blogg.se/
Postat av: Linda Öberg

Haha gud vilka sötnötar!! =)

2010-02-23 @ 21:08:38
URL: http://lindaoberg.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0